Original title: Vliv délky vinifikace a různých kmenů kvasinek na následný průběh malolaktické fermentace
Translated title: Influence of different lengths and vinification yeast strains on the subsequent conduct of malolactic fermentation
Authors: Hornáková, Ľubomíra ; Orsák, Matyáš (advisor) ; Hnilička, František (referee)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2016
Language: cze
Publisher: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: jablečná kyselina; mléčná kyselina; Saccharomyces cerevisiae; technologie; Torulaspora delbrueckii; víno

Institution: Czech University of Life Sciences Prague (web)
Document availability information: Available in the CZU repository.
Original record: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=203507

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-258034


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Czech University of Life Sciences Prague
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2016-09-22, last modified 2022-03-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share