Original title: Kvalita bramborových lupínků ze skladovaných brambor ošetřených karvonem
Translated title: Quality of potato chips made of potatoes treated with carvone
Authors: Gildainová, Dana ; Klouček, Pavel (advisor) ; Fraňková, Adéla (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Publisher: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bramborové lupínky; brambory; inhibice klíčení; karvon; senzorické hodnocení; textura

Institution: Czech University of Life Sciences Prague (web)
Document availability information: Available in the CZU repository.
Original record: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=201425

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-257640


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Czech University of Life Sciences Prague
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-09-21, last modified 2022-03-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share