Original title: Význam značení potravin v České republice
Translated title: Importance of marking foods in the Czech republic
Authors: Průšová, Monika ; Kocmánková Menšíková, Lucie (advisor) ; Klouček, Pavel (referee)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2016
Language: cze
Publisher: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: informace; kvalita; logo; potravina; region; regionální potravina; rozvoj; spotřebitel; systém; výrobce; výrobek; značení; značka

Institution: Czech University of Life Sciences Prague (web)
Document availability information: Available in the CZU repository.
Original record: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=124890

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-257127


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Czech University of Life Sciences Prague
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2016-09-21, last modified 2022-03-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share