Original title: Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
Translated title: Possibilities of increasing child consunption of vegetable, fruit and legumes in school dining hall.
Authors: PAVCOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: consumer basket; nutrition; Nutrition program ?ZOL?; Nutriční program ?ZOL?; spotřební koš; výživa
Citation: PAVCOVÁ, Lucie. Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/44495

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-252079


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-14, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share