Original title: Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
Translated title: Technological and senzorical quality of grain and baking products from spelt wheat
Authors: KYPTOVÁ, Markéta
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: baking test; common wheat; sensory evaluation; spelt wheat; technological quality; pekařský pokus; pšenice setá; pšenice špalda; senzorické hodnocení; technologická jakost
Citation: KYPTOVÁ, Markéta. Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/42353

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251928


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-14, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share