Original title: Obsah základních analytických složek ve vybraných masných výrobcích
Translated title: The content of basic analytical constituents in selected meat products
Authors: KŘIVÁKOVÁ, Tereza
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: collagen; fat; meat product; protein; salt; water; bílkoviny; kolagen; masný výrobek; sůl; tuk; voda
Citation: KŘIVÁKOVÁ, Tereza. Obsah základních analytických složek ve vybraných masných výrobcích. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/42277

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251913


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-14, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share