Original title: Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Translated title: Food Safety Information Centre as part of the food safety system in the Czech Republic
Authors: HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: education; educational program; European Food Safety Autority; Food Safety Information Centre; food safety strategy; Food Safety System; risk assessment; risk communication; risk management; Evropský úřad pro bezpečnost potravin; hodnocení rizik; Informační centrum bezpečnosti potravin; komunikace o riziku; strategie bezpečnosti potravin; systém bezpečnosti potravin; vzdělávání; výukový program; řízení rizik
Citation: HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla. Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/36280

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251518


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-14, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share