Original title:
Podnikatelský záměr - Založení restaurace
Translated title:
Business Plan - Establishment of a Restaurant
Authors:
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (referee) ; Fojtů, Kateřina (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
The topic of the bachelor thesis is the design of a company business plan; particularly a luxury franchise of brasseries . The thesis uses theory, provides an analysis of the environment, possible risks and outlines the operation of a newly established company.
Keywords:
analysis; brasserie; Business; business company; business plan; legislation; analýza; legislativa; obchodní společnost; pivnice; podnikatelský záměr; Podnikání
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/60587