Original title: Vybrané nutriční parametry některých druhů méně známého ovoce
Translated title: Selected nutritional parameters of some lesser known fruit
Authors: Diblíková, Michaela ; Hrstka, Miroslav (referee) ; Vespalcová, Milena (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: anthocyanins; currant; dry matter; formol number; jostaberry; methods of determination.; pH; reducing sugars; Ribes L.; soluble solids; titratable acidity; total phenolics; vitamin C; antokyany; fenolické látky; formolové číslo; josta; metody stanovení.; pH; redukující sacharidy; Ribes L.; rozpustná sušina; rybíz; sušina; titrační kyselost; vitamín C

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/58297

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-240528


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-03, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share