Original title:
Informační systém pro restauraci
Translated title:
Information System of a Restaurant
Authors:
Lazarčík, Lukáš ; Zámečníková, Eva (referee) ; Jirák, Ota (advisor) Document type: Bachelor's theses
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií Abstract:
[cze][eng]
Náplň zpracované bakalářské práce tvoří projekt informačního systému restaurace. Postup zahrnuje stanovení požadavků a důkladný rozbor řešení. Následuje konkrétní návrh a jeho implementace. K dosažení cíle je nutné vytvořit oblast pro systém kasy a vedení skladu. Druhá část v sobě obsahuje významný prvek OLAP analýz. Pro vznik aplikace se užilo programovacího jazyka PHP, značkovacího jazyka HTML a skriptovacího JavaScriptu. Provoz je zřízen na serveru poskytujícím podporu MySQL relačních databází.
Contents of processed bachelor thesis is composed of information system for restaurants. Process includes requirements definition and complete analysis of possible solutions. It is followed by concrete design and its implementation. It is necessary to create an area for system of cashes and stock leadership. Second part contains important OLAP analysis part. There were used PHP programming language, HTML and JavaScript language throughout creation of the application. This application runs on server with support of MySQL relational database.
Keywords:
cash register; Information system; OLAP analysis; restaurant equipment warehouse; support the creation of orders; Informační systém; OLAP analýza; podpora tvorby objednávek; registrační pokladna; sklad restauračního zařízení
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/54706