Original title:
Podnikatelský záměr na založení firmy
Translated title:
Business Plan for New Enterprise
Authors:
Svobodová, Eva ; Masař, Marek (referee) ; Khateb, Fabian (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení kavárny. V teoretické části jsou popsány obecné předpoklady a podmínky pro založení firmy a obecná struktura podnikatelského plánu. V praktické části jsou provedeny základní analýzy vnitřního i vnějšího prostředí. Dále je popsán celý podnikatelský záměr - marketingový mix, finanční plán a časový harmonogram realizace plánované kavárny. Na konci je celý plán zhodnocen a připraven k realizaci.
The master‘s thesis deals with processing of business plan for the estabilishment of café. The teoretical part describes general requirements and conditions for business estabilishment and general structure of business plan. In the practical part the basic analysis of the interal and external enviroment are performed. Then the whole business plan is described - marketing mix, financal plan and time scheldue of implementation of the planned café are described. At the end the whole plan is reviewed and prepared for implementation.
Keywords:
Business plan; café; Dačice; financal plan; marketing mix; SWOT analysis; Dačice; finanční plán; kavárna; marketingový mix; Podnikatelský plán; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/24610