Original title:
Návrh zlepšení řízení procesu výroby potravin
Translated title:
Proposal for an Improvement of the Food Production Process Management
Authors:
Koshilka, Snizhana ; Chasáková, Petra (referee) ; Videcká, Zdeňka (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2013
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce je zaměřena na oblast řízení výroby ve společnosti XY, a.s. V první části, jsou uvedené teoretické znalosti potřebné pro pochopení řešené problematiky a zpracování diplomové práce. Ve druhé části je provedena analýza procesů společnosti. Na základě identifikovaných problémů je v návrhové časti páce zpracovaná metodika jejich odstranění.
The thesis is focused on the production management company XY. In the first part, there is the theoretical knowledge required for the understanding of this problem and diploma thesis. In the second part there is the analysis of company processes. Based on the identified problems the methodology of improvement is designed in this section.
Keywords:
Pareto analysis; Process; process control; quality management system; statistical process control; Paretova analýza; Proces; statistická regulace; systém řízení jakosti; řízení procesu
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/26732