Original title:
Podnikatelský záměr
Translated title:
Business Plan
Authors:
Kardinálová, Jana ; Plášek, Lukáš (referee) ; Bayerová, Vladimíra (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce je podnikatelským záměrem pro malou restauraci Kovárnu v obci Bukvici nedaleko Jičína. Jedná se o nedávno otevřenou restauraci, která má stále nedo-statečně naplněnou kapacitu. Toto je jeden z problémů mladé restaurace, pro kterou je v rámci práce navržena strategie dalšího rozvoje firmy.
The master´s thesis focuses on a business plan for a small restaurant Kovárna in Bukvi-ce near Jičín. The restaurant is newly established and its capacity has not been yet fully utilized. That is one of the main problems of this restaurant, for which the strategy of a further development is designed with in this thesis.
Keywords:
Business; business plan; Company Policy; dishes; lunch menu; marketing mix; Porter's analysis; restaurant; SLEPT; SWOT; Marketingový mix; obědové menu; podnikatelský plán; Podnikání; pokrmy; Porterova analýza; restaurace; SLEPT; strategie činnosti firmy; SWOT
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/12632