Název: Vliv organizační struktury podniku na motivaci zaměstnanců
Autoři: Šimonová, Petra ; Wagner, Jaroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2007
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: Tato práce se zabývá vlivem organizační struktury podniku na zaměstnance. Předmětem rozboru je pracovní prostředí firmy Mc Donald?s, přičemž je diskutováno nejen fungování jednotlivých organizačních větví, ale také jejich dopad na řízení a motivaci zaměstnanců. V rámci rozborů je prostor pro diskusi o kvalitách či nedostatcích firemního zázemí.Práce obsahuje průřez celou organizační strukturou jedné modelové restaurace. Představuje možnosti kariérního postupu od nejnižší pozice až k pozici vedoucího restaurace, a to včetně výčtu celého spektra alternativních pozic v rámci zaměstnanecké hierarchie.Text dále konfrontuje fiktivní osobu s reálnými problémy a zátěžovými situacemi.Na konkrétních příkladech jsou představeny nejmarkantnější problémy ve fungování této celosvětově působící společnosti.

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/4035

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-2213


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet