Original title: Sledování populace bakterií mléčného kvašení v moravských vínech
Translated title: The monitoring of the lactic acid bacteria in the Moravian wines
Authors: Valicová, Markéta ; Španová, Alena (referee) ; Omelková, Jiřina (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: lactic acid bacteria; malolactic fermentation; organic and integrated vineyards; polymerase chain reaction; wine; bakterie mléčného kvašení; ekologická a integrovaná vinice; jablečno-mléčné kvašení; polymerázová řetězová reakce; víno

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/3210

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216739


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-03, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share