Original title: Stanovení celkové antioxidační aktivity čajových nálevů vybraných druhů čajů
Translated title: Determination of total antioxidation activity of tea pickles in selected sorts of tea
Authors: Bartošová, Jitka ; Vitoulová, Eva (referee) ; RNDr.Jana Skopalová, Ph.D. (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2009
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidants; black tea; chemiluminescence; fermentation; flavonoids; flow coulometry; free radicals; green tea; herbal tea; mate; rooibos; semifermented tea; Total antioxidant activity; white tea; antioxidanty; bylinné čaje; bílý čaj; Celková antioxidační aktivita; chemiluminiscence; fermentace; flavonoidy; maté; polofermentovaný čaj; průtoková coulometrie; rooibos; volné radikály; zelený čaj; černý čaj

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/9753

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216489


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-03, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share