Original title: Vliv tepelného opracování na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
Translated title: The influence of thermal treatment on life of particular food products.
Authors: Žůrková, Pavla ; Ing.Gabriela Dereňová (referee) ; Ing.Petr Koflak (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2008
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: heat processing; microorganisms; sensory analysis; mikroorganismy; senzorická analýza; tepelné opracování

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/25303

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216204


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-03, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share