Original title:
Svařování korozivzdorných ocelí v potravinářském průmyslu
Translated title:
Welding of stainless steels in food industry
Authors:
Staněk, Vít ; Hála, Michal (referee) ; Kubíček, Jaroslav (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2013
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství Abstract:
[cze][eng]
Práce, vytvořená v rámci bakalářského studia, se zabývá technologií svařování potravinářských nádob, konkrétně CTK. Jsou zde uvedeny některé technologie s jejich výhodami, nevýhodami a specifikacemi při svařování nerezových ocelí. U vybraného CTK je uveden postup výroby, v rámci experimentu byly vytvořeny svary, které se hodnotili a WPS.
The work, created in the bachelor degree, is engaged in welding technology food containers, namely CTK. There are some technologies with their advantages, disadvantages and specifications for welding stainless steels. The selected CTK is given manufacturing process, in the experiment were created welds, which are evaluated and WPS.
Keywords:
Beer; Stainless steel; Welding; Korozivzdorná ocel; Pivo; Svařování
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/26196