Název: Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
Překlad názvu: Franchising as a method of entrepreneurship in gastronomy: Analysis of the Potrefená husa concept
Autoři: Drápela, Lukáš ; Lukeš, Martin (vedoucí práce) ; Mareš, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza; franchising; gastronomie; podnikání; Potrefená husa; analysis; entrepreneurship; franchising; gastronomy; Potrefena husa

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/50914

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-206149


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-02, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet