Název: Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Překlad názvu: Franchising as a form of entrepreneurship in gastronomy
Autoři: Šimáčková, Markéta ; Hartman, Ladislav (vedoucí práce) ; Mejdrech, Vlastimil (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Franchising; Gastronomie; Podnikání; Restaurace; Entrepreneurship; Franchising; Gastronomy; Restaurant

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/50864

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-205469


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-02, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet