Original title: Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
Translated title: Use of conservation technologies in meat proccesins and produktion of meat products
Authors: KUBECOVÁ, Dagmar
Document type: Bachelor's theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: : preservation of meat; conservation methods; extending shelf life; long-term storage; Meat and meat products; modern technology; packaging; preservatives; shelf-life; balení; dlouhodobé skladování; konzervace masa; konzervanty; maso a masné výrobky; metody konzervace; moderní technologie; prodloužení trvanlivosti; údržnost
Citation: KUBECOVÁ, Dagmar. Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/37129

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-202592


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2016-02-09, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share