Název:
Marketingový výzkum v oboru gastronomie
Překlad názvu:
Marketing research in branch of gastronomy
Autoři:
Ernestová, Aneta ; Tahal, Radek (vedoucí práce) ; Chytková, Zuzana (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Tato bakalářská práce s názvem Marketingový výzkum v oboru gastronomie se zaměřuje na zjištění kritických bodů v podniku a doporučení na zlepšení. Cílem této práce je zlepšit kritické body, konkurenceschopnost, tržby, návštěvnost a povědomí o marketingu.This bachelor thesis with title Marketing research in branch of gastronomy focuses on ascertainment of critical spots in the company and recommendations for improvements. The aim of the bachelor thesis is to improve these critical spots, competitiveness, profit and consciousness about marketing.
Klíčová slova:
Gastronomie; Kritické body; Marketingový výzkum; Critical points; Gastronomy; Marketing research
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/48362