Název:
Podnikatelský plán
Překlad názvu:
Business Plan
Autoři:
Janovský, Viktor ; Srpová, Jitka (vedoucí práce) ; Mísař, Jan (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2013
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Tato diplomová práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu, konkrétním cílem je vytvoření podnikatelského plánu určeného k založení restaurace ve městě Kolín, jejíž vizí je poskytování služeb v oblasti tradiční české gastronomie. Dalším cílem a součástí této práce je ověření životaschopnosti takového podniku. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první -- teoretické části je podrobně a přehledně popsána struktura podnikatelského plánu včetně specifik podnikání malých a středních firem. V druhé -- praktické části jsou již konkrétně teoretická východiska aplikována na založení restaurace. Velká pozornost je věnována finančnímu plánu a s tím související ověření, zda by takový podnik mohl dlouhodobě prosperovat.This Master's Thesis focuses on the elaboration of a business plan, the specific goal is to create a business plan intended to establish a restaurant in Kolin, whose vision is to provide services in the field of traditional Czech cuisine. Another goal of this work is to assess the viability of such a project. The work is divided into two main parts. The first - the theoretical part describes the structure of a business plan including specificity of small and medium-sized companies. The second - the practical part applies the theoretical part to the real establishment of restaurant. Great attention is paid to the financial plan and the related verification whether such an enterprise could prosper in the long term.
Klíčová slova:
Finanční plán; Gastronomie; Malé a střední podniky; Podnikatelský plán; Business Plan; Financial plan; Gastronomy; Small and medium-sized companies
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/43585