Original title:
Založení obchodní korporace (podnikatelský plán)
Translated title:
Establishment of Business Corporation - Business plan
Authors:
Panulin, Martin ; Müllerová, Libuše (advisor) ; Černý, Václav (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem diplomové práce je komplexní zpracování podnikatelského plánu na založení zdravého fast foodu a vyhodnocení, za jakých podmínek je životaschopný. Práce by měla sloužit k případné realizaci po skončení studia. Struktura práce je následující: úvod, teoretická část, praktická část a závěr. Teoretická část přibližuje základní teoretická východiska sestavování podnikatelského plánu, na které navazuje praktická část s konkrétním vypracováním plánu pro společnost "Roll To Go!". Věnuje se všem oblastem podnikání, které jsou podstatné pro dobrý start a následné fungováni firmy. Popisuje návrh realizace stánku, receptury, marketingový mix, finanční plán a analýzu slabých a silných stránek. V závěru jsou pak shrnuté informace, na které jsem přišel a celkové zhodnocení podnikatelského záměru.The purpose of the Master's Thesis is to create the complex business plan for a healthy fast food restaurant and find out if it is viable. It should serve as a source of realization after finishing studies. The Thesis consists of these parts: introduction, theoretical part, practical part and conclusion. Theoretical part outlines the theoretical basis of creating business plan and practical part uses these basis to actual creation of concrete business plan for company Roll To Go!. It addresses all areas of business related to the best possible start and advance operation of the company. This plan describes concept of realization of boot, recipes, marketing mix, financial plan and analyses strengths and weaknesses of the project. A summary of information I found out about this business plan is in conclusion.
Keywords:
Business plan; healthy fast food; starting a new enterprise; Podnikatelský plán; založení podniku; zdravý fast food
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/48038