Název: Značka kvality Regionální potravina jako nástroj podpory lokální produkce
Překlad názvu: Food Quality Mark “Regionalni potravina“ as an Instrument for Promotion of Local Food Production
Autoři: Kubíková, Klára ; Chylíková, Hana (vedoucí práce) ; Pešková, Jitka (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: lokální produkce; malé a střední potravinářské a zemědělské podniky; Regionální potravina; regionální potraviny; značka kvality potravin; food quality mark; local food; local production; Regionalni potravina; small and medium food and agriculture enterprises

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/45755

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-193724


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet