Název: Le relazioni tra l´Italia e la Repubblica Ceca sul modello dell´esportazione della gastronomia italiana nella Repubblica Ceca
Překlad názvu: Italian - Czech relations on the example of exportanion of Italian gastronomy to the Czech republic
Autoři: Podlešáková, Eliška ; Ferrarová, Miroslava (vedoucí práce) ; Vrzalová Hejsková, Marcela (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: ita
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [ita] [cze] [eng]

Klíčová slova: italská gastronomie; kulturní vztahy; obchodní vztahy; restaurace; stravovací návyky; turistické vztahy; vztahy mezi Itálií i Českou republikou; commercial relations; cultural relations; eating habits; Italian - Czech relations; Italian gastronomy; restaurants; tourist relations

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/46168

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-193695


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet