Original title:
Podnikatelský plán
Translated title:
Business Plan
Authors:
Capl, Václav ; Dvořák, Jiří (advisor) ; Trachta, Václav (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Obsahem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu k založení a zavedení restaurace zabývající se úpravou sladkovodních ryb ve městě České Budějovice. Práce se skládá z části teoretické, na kterou věcně navazuje část praktická. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti podnikatelského prostředí. Uveden je rovněž postup při tvorbě podnikatelského plánu, jeho nezbytné náležitosti a zvolené metody, které jsou následně aplikovány v části praktické. Praktická část diplomové práce je zaměřena již na samotnou tvorbu podnikatelského plánu, jakožto určitého shrnutí podnikatelských cílů za účelem posouzení jejich reálnosti a dosažitelnosti kroků vedoucích k jejich naplnění.Content of this diploma thesis is business plan for fish restaurant foundation. This restaurant is focused on freshwater fish and it is located in České Budějovice. Document is divided into theoretical part which is followed by practical part. In theoretical part are described basic therms from field of business. Requisites, used methods and processes of doing business plan are described and then used in practical part. Practical part of this diploma thesis is focused on business plan itself. It also contains summary of business goals for the purpose of evaluation. If they are realistic and achievable for accomplishment.
Keywords:
Business; Business plan; Financial plan and analysis; Fish restaurant; Marketing research; Finanční plán a analýza; Marketingový průzkum; Podnikatelský plán; Podnikání; Rybí restaurace
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/45446