Název:
Podnikateľský plán v oblasti zdravého stravovania
Překlad názvu:
The business plan for healthy eating segment
Autoři:
Sabolová, Anna ; Svobodová, Ivana (vedoucí práce) ; Müllerová, Jana (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2014
Jazyk:
slo
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [slo][cze][eng] Cieľom diplomovej práce je vytvorenie podnikateľského plánu pre spoločnosť pripravujúcu zdravé desiaty. Cieľovú skupinu predstavujú ľudia pracujúci vo veľkých business centrách v Prahe. Ďalším cieľom je overenie realizovateľnosti a životaschopnosti tohto projektu. Teoretická časť predstavuje možných užívateľov podnikateľského plánu, obecné zásady pre jeho spracovanie a podrobne popisuje jednotlivé časti podnikateľského plánu. V praktickej časti je zhotovený kompletný podnikateľský plán pre daný projekt. Veľká pozornosť je venovaná popisu produktu a zostaveniu komplexného finančnému plánu, ktorý zahŕňa aj overenie realizovateľnosti projektu.Cílem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro společnost připravující zdravé svačiny. Cílovou skupinu představují lidé pracující ve velkých business centrech v Praze. Dalším cílem je ověření proveditelnosti a životaschopnosti tohoto projektu. Teoretická část představuje možné uživatele podnikatelského plánu, obecné zásady pro jeho zpracování a podrobně popisuje jednotlivé části podnikatelského plánu. V praktické části je zhotoven kompletní podnikatelský plán pro daný projekt. Velká pozornost je věnována popisu produktů a sestavení komplexního finančního plánu, který zahrnuje i ověření proveditelnosti projektu.The aim of this thesis is to create a business plan for a company preparing healthy snacks. The target group are people working in major business centers in Prague. Another objective is to verify the feasibility and viability of the project. The theory section presents the potential users of the business plan, the general principles for its processing and describes each part of the business plan in detail. The practical section consists of the complete business plan for the project. Great attention is given to describing the product and preparing a comprehensive financial plan, which also includes verifying the feasibility of the project.
Klíčová slova:
finanční plán; podnikatelský plán; založení podniku; zdravá strava; business plan; establishment of a company; financial plan; healthy food
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/46411