Original title: Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu
Translated title: Sweeteners (natural and artificial) used in the food industry
Authors: PIHLÍK, Pavel
Document type: Bachelor's theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: acesulfame-k; artificial (synthetic) sweeteners; aspartame; cyclamates; fructose; glucose; honey; lactose; mannitol; natural sweeteners; non-carbohydrate sweeteners; saccharin; stevioside; sucralose; sucrose; sugar alcohols - sorbitol; thaumatin; the carbohydrate sweeteners; xylitol; acesulfam-k; alkoholické cukry - sorbitol; aspartam; cyklamáty; fruktosa; glukosa; laktosa; mannitol; med; nesacharidická sladidla; přírodní sladidla; sacharidická sladidla; sacharin; sacharosa; steviosid; sukralosa.; thaumatin; umělá (syntetická) sladidla; xylitol
Citation: PIHLÍK, Pavel. Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/37130

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188122


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2015-06-11, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share