Original title: Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Translated title: Slow Food as a modern trend in the Czech food industry and gastronomy
Authors: MAŠKOVÁ, Iveta
Document type: Master’s theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: farmers' boxes; farmers' markets; farmers' shops; fast food; local gastronomy; questionnaire; slow food; dotazník; farmářské bedýnky; farmářské obchody; farmářské trhy; fast food; lokální gastronomie; slow food
Citation: MAŠKOVÁ, Iveta. Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/33044

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180808


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2015-02-16, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share