Original title: Vliv enzymové hydrolysy na rozpustnost a antioxidační vlastnosti izolátů bramborových proteinů získaných tepelnou koagulací
Translated title: Effect of enzyme hydrolysis on solubility and antioxidative properties of potato protein isolates derived from heat coagulation
Authors: MIKOVÁ, Klára
Document type: Bachelor's theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidative properties; enzyme hydrolysis; potato fruit juice; potato protein; potatoes; antioxidační aktivita; brambory; enzymová hydrolýza; hlízová voda; hlízový protein
Citation: MIKOVÁ, Klára. Vliv enzymové hydrolysy na rozpustnost a antioxidační vlastnosti izolátů bramborových proteinů získaných tepelnou koagulací. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/33239

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174242


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2014-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share