Original title: Vybrané parametry jakosti mléka u léčených dojnic
Translated title: Selected milk quality parameters in cured cows
Authors: HRUBEŠOVÁ, Kristýna
Document type: Master’s theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antibiotics; milk; protection time; quality of milk; the residues of inhibitory substances; antibiotika; kvalita mléka; mléko; ochranná doba; rezidua inhibičních látek
Citation: HRUBEŠOVÁ, Kristýna. Vybrané parametry jakosti mléka u léčených dojnic. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/33094

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174212


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2014-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share