Original title: Optimalizace procesu sušení trvanlivých masných výrobků
Translated title: Optimization of the drying processes of preserved meat products
Authors: BORKOVCOVÁ, Alena
Document type: Master’s theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: drying; durable meat product; fat; meat; salt; water; maso; sušení; sůl; trvanlivý masný výrobek; tuk; voda
Citation: BORKOVCOVÁ, Alena. Optimalizace procesu sušení trvanlivých masných výrobků. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/32991

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174198


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2014-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share