Original title: Kravské mléko jako přirozený zdroj jodu v lidské výživě
Translated title: COWS MILK AS A NATURAL SOURCE OF IODINE IN HUMAN NUTRITION
Authors: VÍTKOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: cows milk; iodine; milk products; thyroid gland; jod; kravské mléko; mléčné výrobky; štítná žláza
Citation: VÍTKOVÁ, Lucie. Kravské mléko jako přirozený zdroj jodu v lidské výživě. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/32470

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174107


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2014-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share