Original title: Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Translated title: The influence of the HACCP system on the quality of meat products
Authors: KOCINOVÁ, Marie
Document type: Master’s theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: critical control point; HACCP system; hazard analysis; production of meat; production technology; workflows; analýza nebezpečí; kontrolní kritické body; pracovní postupy; systém HACCP; technologie výroby; výroba masa
Citation: KOCINOVÁ, Marie. Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/28448

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-173935


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2014-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share