Original title: Listová zelenina jako zdroj výživově významných fenolických látek
Translated title: Leaf vegetable as a source of phenolic compounds with nutritional value.
Authors: TRÖSTLOVÁ, Daniela
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidant qualities; flavonoids; phenolic acids; quercetin; salad plants; antioxidační vlastnosti; fenolické kyseliny; flavonoidy; kvercetin; salátové rostliny
Citation: TRÖSTLOVÁ, Daniela. Listová zelenina jako zdroj výživově významných fenolických látek. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/22088

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-170427


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2014-02-06, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share