Original title: Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
Translated title: Processed cheeses and spreads and their sensory evaluation
Authors: BÍLKOVÁ, Kateřina
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: cheese consumption.; natural cheese; processed cheese; sensory analysis; přírodní sýr; senzorická analýza; spotřeba sýrů; tavený sýr
Citation: BÍLKOVÁ, Kateřina. Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/29056

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-170153


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2014-01-10, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share