Original title:
Marketing franchisingového řetězce Švejk restaurant
Translated title:
Marketing of franchising concept Švejk restaurant
Authors:
Sochor, Radovan ; Filipová, Vladimíra (advisor) ; Turnerová, Lenka (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Tato bakalářská práce se zabývá marketingem franchisingového řetězce Švejk restaurant. Cílem této práce je analýza konceptu Švejk restaurant z teoretického i praktického hlediska. První kapitola se zabývá obecnými znalostmi o franchisingu. Druhá kapitola je zaměřena na základní teoretické znalosti marketingu. Ve třetí kapitole popisuji základní charakteristiky konceptu Švejk restaurant. Čtvrtá kapitola se pak zabývá marketingovými aktivitami konceptu. Pátá kapitola je zaměřena na vlastní průzkum. Poslední kapitola je výslednou částí práce, kde je navržen marketingový plán konceptu.This bachelor thesis deals with marketing franchising chain Švejk restaurant. The aim of this work is to analyze the concept of Švejk restaurant from a theoretical and practical perspective. The first chapter covers the general knowledge about franchising. The second chapter focuses on the basic theoretical knowledge of marketing. The third chapter describes the basic characteristics of the concept Švejk restaurant. The fourth chapter deals with the concept of marketing activities. The fifth chapter is focused on the research. The last chapter is the final part of the work where is designed marketing plan concept.
Keywords:
Franchising; Marketing; Švejk; Franchising; Marketing; Švejk
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/35462