Original title: Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.
Translated title: Food varieties in primary schools as a factor influencing the health of children and adolescents.
Authors: ZAJÍC, Ondřej
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: catering; lifestyle; nutrition; obesity; overweight; prevention; nadváha; obezita; prevence; stravování; výživa; životní styl
Citation: ZAJÍC, Ondřej. Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/34279

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-156412


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-09-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share