Název: Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.
Překlad názvu: Food varieties in primary schools as a factor influencing the health of children and adolescents.
Autoři: ZAJÍC, Ondřej
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: nadváha; obezita; prevence; stravování; výživa; životní styl; catering; lifestyle; nutrition; obesity; overweight; prevention
Citace: ZAJÍC, Ondřej. Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/34279

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-156412


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-09-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet