Original title: Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených
Translated title: The Technology of Processing and Sensory Quality Rating of Cow?s Milk and Chosen Products Made of It
Authors: BROŽOVÁ, Soňa
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Dairy products; Milk; Sensory analysis; The Technology of processing of milk and dairy products; Mléko; Mléčné výrobky; Senzorická analýza; Technologie zpracování mléka a mléčných výrobků
Citation: BROŽOVÁ, Soňa. Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/34170

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-156395


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-09-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share