Original title: Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech
Translated title: Processing of fresh cheese depending on selected factors
Authors: KOŘÁN, Jakub
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: cheese; cheese making; factors; fresh cheese; milk; faktory; mléko; sýr; výroba sýra; čerstvý sýr
Citation: KOŘÁN, Jakub. Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/29058

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154563


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share