Original title: Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
Translated title: Sensory evaluation of selected types of mould-surface ripened cheese
Authors: BLECHOVÁ, Radka
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: mould ripened cheese; preference test; sensory evaluation; plísňové sýry; preferenční testy; senzorické hodnocení
Citation: BLECHOVÁ, Radka. Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/29055

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154562


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share