Original title: Senzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrů
Translated title: Sensory evaluation of selected types of semi-hard cheese
Authors: KOUBOVÁ, Klára
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: preference test; semi-hard cheeses; sensory evaluation; polotvrdé sýry; preferenční test; senzorické analýza
Citation: KOUBOVÁ, Klára. Senzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrů. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/29041

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154560


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share