Original title: Vliv obalů na mikrobiální stav výsekového masa
Translated title: The influence of packaging on the microbiological status of meat.
Authors: KOURKOVÁ, Dita
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beef; CFU (colony forming units); microorganisms; packaging; hovězí maso; KTJ (kolonie tvořící jednotky); mikroorganizmy; obaly
Citation: KOURKOVÁ, Dita. Vliv obalů na mikrobiální stav výsekového masa. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/28439

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154394


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share