Original title: Faktory ovlivňující změny obsahu antioxidantů v organismu
Translated title: Factors influencing changes to the content of antioxidants in the body.
Authors: MERLEOVÁ, Gabriela
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: civilization diseases; content of antioxidants in foods; dietary antioxidants; free radicals; civilizační choroby; dietární antioxidanty; obsah antioxidantů v potravinách; volné radikály
Citation: MERLEOVÁ, Gabriela. Faktory ovlivňující změny obsahu antioxidantů v organismu. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/29676

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-153127


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-05-01, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share