Original title: Cereální výrobky a jejich význam ve výživě
Translated title: Cereal products and their nutritional value
Authors: NOVOTNÁ, Jitka
Document type: Bachelor's theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: cereals; chemical composition of cereal; consumption of cereals; grains; nutritional value; preventin of civilizationdiseases; whole; celozrnné výrobky; cereálie; chemické složení cereálií; konsumace cereálií; nutriční hodnota; prevence civilizačních chorob
Citation: NOVOTNÁ, Jitka. Cereální výrobky a jejich význam ve výživě. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/25674

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137715


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share