Original title: Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu
Translated title: Ostrich meat quality and the situation on the Czech market
Authors: LIBÍNSKÁ, Dana
Document type: Bachelor's theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: composition and properties of ostrich meat; ostrich; ostrich products; pštros; pštrosí produkty; složení a vlastnosti pštrosího masa
Citation: LIBÍNSKÁ, Dana. Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/24131

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137260


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share