Original title: Klamavé značení potravin - maso, mléko, koření
Translated title: Deceptive markings of foodstuff - meat, milk, spices
Authors: VAŇKOVÁ, Kateřina
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: consumer marks; food legislation of the European Union; food of animal origin; marking of foodstuff; wholesomeness and safety of foodstuff; označování potravin; potravinová legislativa EU; potraviny živočišného původu; spotřebitelské značky; zdravotní nezávadnost a bezpečnost potravin
Citation: VAŇKOVÁ, Kateřina. Klamavé značení potravin - maso, mléko, koření. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/23779

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137117


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share