Original title:
Optimalizace technologie výroby masných výrobků.
Translated title:
Optimlization technologies in meat production
Authors:
MATĚJČKOVÁ, Klára Document type: Bachelor's theses
Year:
2012
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku technologie masných výrobků. V kapitole 3.1 je shrnuta masná výroba, charakteristika jednotlivých masných výrobků, sortiment masných výrobků, struktura masných výrobků a také obaly masných výrobků. Kapitola 3.2 pojednává o surovinách a přídatných látkách, které se používají v masné výrobě, jejich charakter a použití. Vlastní obecný technologický postup výroby masných výrobků je popsán v kapitole 3.3. Poslední kapitola, tedy 3.4 nás seznamuje s problematikou skladování masných výrobků.This thesis focuses on the issues of technology of meat products. In Chapter 3.1 is summarised meat production, characteristics of various meat products, assortment of meat products, meat products, and also packaging of meat products. Chapter 3.2 deals with raw materials and additives, which are used in meat production, by their nature and use. Custom general technological process of production of meat products is described in Chapter 3.3. The last chapter, i.e. 3.4 us introduces the issue of the storage of meat products.
Keywords:
meat; Meat products; operation; technology; Masné výrobky; maso; operace; technologie Citation: MATĚJČKOVÁ, Klára. Optimalizace technologie výroby masných výrobků.. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/23745